Citat
"…ett innehåll som kittlar fantasin"
"…fantasifull och alldeles lagom spännande"
(Inger Lindberg, recensent, BTJ Häftepos 13124473, om "Kuckeliku, säger du")
"Pappa/barn relationen skildras fint i den här berättelsen som tar oss med på ett litet äventyr" "roligt uppbyggda bilder och teckningar"
(Annika Malm, recensent, BTJ Häftepos 12108436, om "Månen har ramlat ner")
"Mysig och pedagogisk barnbok med färgglada bilder som knyter an till texten. Perfekt julklapp!"
(Birgitta Jönsson, kund, om "Månen har ramlat ner")
Citat

Våra böcker

Du kan köpa våra böcker antingen i vår egen bokshop eller i valfri bokhandel. Kolla på PriceRunner vem som är billigast.

Max Klurifax - Undersökaren

Max Klurifax är en påhittig kille som vill undersöka hur allt fungerar. Ibland blir hans under­sökningar inte så uppskattade, som till exempel när han vill veta vad som finns bakom tapeten eller under parketten. Boken innehåller även noterna till sången “Max Klurifax - Undersökaren” och en länk till ljudinspel­ningar av berättelsen och sången.

Mer info

Kuckeliku, säger du

Vilda Milda Matilda sover över hos sin kusin på landet och vaknar först av alla. Någonting är på tok på gården. Djuren verkar inte veta vad de ska säga eller göra. Matilda får gå runt och hjälpa till. Boken innehåller även två sånger med noter samt en länk till ­ljudinspelningar av ­berättelsen, och olika ­versioner av sångerna.

Mer info

Månen har ramlat ner

Vilda Milda Matilda upptäcker plötsligt att hennes älskade måne har ramlat ner. Hon och pappa ger sig ut för att leta reda på den. Boken innehåller även noterna till sången “Månen har ramlat ner”, dikten “Snurrig månpoesi” och en länk till ljudinspelningar av berättelsen, och olika versioner av sången.

Mer info

Snurrig månpoesi

Universum är snurrigt. Allt dansar runt. Flyger och far. Det är märkligt och fascinerande.  Här får du höra om allt detta i en asymmetrisk dikt illustrerad med lustiga bilder. Snurrig månpoesi publicerades första gången i barnboken “Månen har ramlat ner”. Här har den fått ett helt nytt liv i färgsprakande illustrationer.

Mer info

Citat
"En liten söt historia om Vilda Milda Matilda, med tillhörande fina illustrationer och sångtext. Ett plus att visan kan höras på och laddas ner från webben."
(Per-Arne Nilsson, kund, om "Månen har ramlat ner")
"Denna berättelse ger på ett pedagogiskt, musikaliskt och lekfullt sätt lösningen på mysteriet månen. Vi gillar den skarpt!"
(Björn, kund, om "Månen har ramlat ner")
"Signe trallar friskt på 'vem säger kuckeliku'. Hon har sett videon flera gånger på YouTube."
(Jimmy Naxelius, kund, om "Kuckeliku, säger du")
Citat